Brugeroprettelse

Tryk på “Selvbetjening – Log på” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens besoeglaegen.dk.

Første gang du besøger besoeglaegen.dk, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” til højre for cpr-nummer boksen ved “Ny bruger?”.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på besoeglaegen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er aktiveret vellykket.
Du kan nu logge ind på www.besoeglaegen.dk med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit password (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).

Når det er første gang du bruger besoeglaegen.dk, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunkt har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.